sze
1

Művaginák

| Szerző: ivett36 | 12:18 pm

A művaginák ugyanazt a "kíváncsiságot"váltják ki a férfiakból,mint a nők többségéből,a virátor(műpénisz).Előfordult már,és biztos lesz még hasonló eset,hogy egy pár közösen veszik meg egymásnak a segédeszközöket,a hölgynek a műpéniszt,a férfinak a művaginát.De vannak olyan párok is,akik a művaginát úgy használják,hogy a hölgy a művaginát a saját vaginájába helyezi,és a partnere máris nem érzi olyan" élettelennek"a segédeszközt...Jó,ez egy érdekes megoldás,bevallom én is annak tartom,de bizonyára ez is szinesítheti a párok sexuális életét!Igazából a sexen belül nincsenek határvonalak,nekünk embereknek a fantáziánk kimeríthetetlen!!A művaginák kimondottan élethű formájúak,színben,méretben,és anyagukban találunk eltérést.90%-ban testszínűek,avagy "barna-néger",70%-ban szilikonos élethű bőrhatásúak,majd zselések ami kissé gumis,-merevebb anyagú.A csikló,a szeméremajkak,a hüvely megformázására nagy figyelmet fordít a gyártó.Hihetetlen,de annyira élethűek,főleg még ha az anyaga szilikonból van,-az szinte olyan mint a "valódi"(egy kis túlzással).

Létezik szőrös,szűz(szűk hüvelyrész),borotvált,néger,....80%-ban vibrációs kivitelben találhatók meg,maga a vibráció,ugyanolyan plussz élvezetet nyújt mint a műpéniszeknél,a vibrátorok...

Akad még szájforma is,szín, anyag,méretbeli eltérés,formai eltérés szintén előfordul.

Uraim!A sex shopokban nem csak a hölgyeknek kedveznek,-ezúton is buzdítva Önöket arra,hogy ne szégyeljék,megvásárolni,illetve kipróbálni!

Üdvözlettel:Cameron.

2008.09.01.

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetnejobbis.blog.hu/api/trackback/id/tr95642974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása