okt
9

Orális Tippek..

| Szerző: ivett36 | 4:49 pm

Orális tippek:

Tapasztald ki, hogy a kedvesed örül-e annak játszadozol a melleivel nyalás közben.

Gyakorold a nyelvvel írást a kedvenc puncidon, menj végig az ABC-n, de vigyázz, mart az is lehet, hogy hamarosan mondatokat követelnek majd tőled!

Az is jó móka, ha úgy kezditek az orális szexet, hogy a partnereden még rajta van a bugyija, vagy a fürdőruhaalsója és egy kicsit többet időzöl a környéken (belső comb, popsi ...stb.) a teljes felfedezés előtt. Ha már bejártad a környéket, biztosan "megnyugvással" veszi tudomásul, ha ujjaiddal, vagy fogaddal félrehúzod a fehérneműt, hogy  - nem titkolt szándékkal -, jobban hozzáférj a szeméremtestéhez.

Sokan szeretik, ha meleg, párás levegőt fújsz a bugyijukon keresztül a puncijukra, mások ezt nem annyira értékelik, de közvetlenül a hüvelybe soha se fújj bele!

Szinte lehetetlen egy álló nőt orálisan kielégíteni, de mindenképpen izgató kezdet lehet, ha bemászol a rövid kis szoknyája alá és csókolgatni kezded. Erotikus élmény, de ha folytatni szeretnétek, hamarosa ülve, vagy fekve kell folytatnotok.

Amikor a nő már nagyon fel van izgulva, helyezd a nyelved hegyét a csiklójának egyik oldalára, majd egy vibrátorral támaszd ki a másik oldalról.

Vedd fel a vibráló péniszgyűrűdet! Így a fütykösöd sem lesz elhanyagolva.

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetnejobbis.blog.hu/api/trackback/id/tr7705404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása