okt
9

Előjáték

| Szerző: ivett36 | 5:48 pm

Mint az élet számos más területén, a szexben is felkészülés az egyik legfontosabb momentum, ezért azt ajánlom, ne kapkodd el, mindig legyél felkészült! Ha megfogadod, nem fogod megbánni!

A jó szex nemcsak a behatolásból áll, az előkészítése is nagyon fontos. Tapasztalat mutatja, hogy a legtöbb nő kellő előkészítés, előjáték nélkül nem is tud eljutni a csúcsra. Az előjátéknak köszönhetően az egész aktus tovább tart, és valljuk be, ez igazán jó érzés. Ha pont ebből kifolyólag éppen hamarabb lesz vége, akkor is jobban esik! Fura, ellentmondás ez, de így van.

Ha már a szex röpke gondolatától is akcióra készen állsz, fogd vissza magad egy kicsit, vedd vissza a tempót, hiszen lehet, hogy a partnerednek egy kicsit több időre van szüksége, mint neked. A nőknek általában tovább tart a szexuális felhevülés, de megéri a türelem, hálásak lesznek neked a jó szexért. Gondolj arra, hogy a kazánt is be kell fűteni, nem ontja magától a meleget. Próbáld meg szinte az őrület szintjéig elhúzni az előjátékot, egészen addig amíg már egy pillanatot sem tudtuk várni a behatolással. Ekkor jött el a megfelelő pillanat!

A megfelelő előjáték mind a férfi, mind pedig a nő esetében növeli az orgazmus intenzitását, sokkal erőteljesebb orgazmust eredményez. Ezért azt mondom, - ha nincs igazán nyomós okod rá -, ne hagyd ki! Ha mégis van: a kivétel erősíti a szabályt! Az erogén zónák nem ok nélkül alakultak ki. Használd ki ezt a csodás adományt és tedd még kellemesebbé az együttlétek meghitt, izgalmas pillanatait.

Erogén zónák a test minden részén megtalálhatók. Tévedés kizárólag a nemi szerveknek tulajdonítani ezt a szerepet, hiszen számtalan más helyen találunk az emberi testen kisebb, nagyon területet, ahol már egy puszta érintés, simogatás, lehelet, vagy csók mennyei érzéseket kelthet partneredben.  A mellek, mellbimbók, nyak, fül, térdhajlat, belső combok ...stb. (kinek mi és hol) felderítése egyszerűen csak változatosabbá és érdekesebbé teszi a szexuális aktust. Erogén zónát szinte mindenhol találunk az emberi testen. Puszild, dörzsöld, simogasd, nyaldosd, cirógasd a partnered egész testét, hogy megtaláld a számára legérzékenyebb, legédesebb helyeket. Figyelj a külső körülményekre, a megfelelő légkör kialakítására, hiszen ezek mind nagyon sokat számítanak.

A szexuális együttlét előkészítése, az erotikus ráhangolódás optimális esetben már órákkal az aktus előtt elkezdődik. Légy kreatív! Pl. hívd fel a partneredet a munkahelyén, küldj neki csábító e-maileket és kezdj el vele flörtölni. Hozd lázba, hogy már alig bírja ki a nélküled eltöltött perceket. Ha jól csinálod, alig bírjátok kivárni a munkaidő végét. Ha nem tudjátok, az sem baj, csak óvatosan! Kamerák már sok helyen vannak és - bár valamikor ez jól jöhet -, ebben az esetben kifejezetten ciki lehet. Ha kibírtátok, otthon kezdjetek egy finom masszázzsal, gyertyafénnyel, lágy zenével aztán jöhet egy kis közös kézimunka és egyéb, jól bevált tevékenységek.

Ismétlem: lényeg, hogy ne hagyd ki és megfelelő időt szentelj az előjátéknak. Alkalom adtán a gyors kufircnak is megvan az előnye, de egy elhúzódó, meghitt aktus sokkal több szellemi és fizikai kielégüléssel jár.

Tipp: Egyfajta előjáték lehet - vagy ha úgy tetszik, jó a rosszban -, ha a házimunkát fűszerezitek meg egy kis kellemes bemelegítéssel. Kiváló előjáték lehet pl. meztelenül, vagy fantáziát borzoló köténykében végezni a házimunkát. Ki ne indulna be egy ilyen szexis házinénire? Ha takarítani kell, kössük össze a kellemest a hasznossal

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetnejobbis.blog.hu/api/trackback/id/tr90705531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása