okt
9

Síkosító

| Szerző: ivett36 | 5:41 pm

Síkosítók

A síkosítók kifejezetten jótékony hatással lehetnek a szexuális életedre! Segíthetik a közösülést, ha a partnered puncija nem elég nedves,  vagy egyszerűen csak nyugtató krémet keresel, mert hajlamos vagy a korai magömlésre. A síkosítókat ennél fantáziadúsabb dolgokra is használhatod! Szórakozásra is alkalmasak: bármilyen szexuális tevékenységet élvezetesebbé tehetnek. Létezik belőlük mentolos változat is!

A legjobb példa a síkosítók szerteágazó alkalmazhatóságára a maszturbálás. Egy csepp síkosító a hétköznapi önkielégítést is egy sikamlós és igazán érzéki erotikus élménnyé változtathatja, a kézimunkát kapó és a kézimunkát adó számára egyaránt. A mesteri kézimunka rejtelmeiről itt olvashatsz.

A síkosítók alkalmasak arra, hogy az első alkalommal vagy huzamosabb idő kihagyása után a szexuális élményt megkönnyítse. Arra is kitűnő, hogy lehetővé tegye a zuhanyzóban vagy egy hidromasszázs kádban a közösülést, ahol a víz jelenléte szárazságot okozna. Furán hangzik, de így van.

Ha a különlegesebb helyzeteknél tartunk, a síkosítók használata szinte nélkülözhetetlen popó szex közben is, így javaslom, mindig legyen otthon egy jó minőségű, vízbázisú krémecskéd.

A síkosítók nem károsítják a vibráló péniszgyűrűt sem, így használd bátran az együttlétek alatt, vagy kézimunka, esetleg mesteri orális szex közben!

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetnejobbis.blog.hu/api/trackback/id/tr17705514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása