okt
9

Korábban az extra izgalomra vágyó nők számára csak a szerény banán volt az egyetlen szexuális segédeszköz, azonban manapság szerencsére a modern nők számtalan hasznos vívmánya áll a szexre vágyók rendelkezésére. A kereslet és kínálat egyszerű közgazdasági szabályai érvényesülnek: minden elképzelhető formájú és méretű segédeszköz kapható. A férfiak is túlléptek az egyszerű végbélgyöngyökön, és beálltak a segédeszköz vásárlók soraiba.

Vibráló péniszgyűrű

Általában a férfiak azért használják a vibráló péniszgyűrűt, hogy fokozzák a merevedésüket, hosszantartóbbá tegyék azt, vizuálisan kívánatosabbá tegyék partnerük számára péniszüket. Funkciója nem elhanyagolható élvezetet nyújt szex, vagy maszturbálás közben. Nem szükséges különösen bátornak  lenned ahhoz, hogy egy péniszgyűrűvel kísérletezz. Működési elvük a vér péniszből való kiáramlásának lassításában rejlik, így érhetsz el eddig sohasem tapasztalt méreteket. Azok az erek, amelyek vért szállítanak a hímvessződbe, a pénisz belsejében vannak, míg a vért elszállító vénák egészen a felszín közelében. A péniszgyűrű a felszín közelében lévő erekre gyakorol nyomást. Természetesen nem szüntetik meg a pénisz vérkeringését, hanem csak lelassítják azt. Így érhetsz el nagyobb, keményebb és tovább tartó erekciót.

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetnejobbis.blog.hu/api/trackback/id/tr18705527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása