okt
9

Vibrátorok,Műfarkak

| Szerző: ivett36 | 5:44 pm

Vibrátorok, műfarkak

Ezeket a játékokat igazán nem kell részletesen bemutatnunk, hiszen legalább hallomásból már mindenki találkozott vele. Szerencsés esetben már fel is halmoztál néhány kedves darabot a szex-szekrényedben, mert tudod, hogy ezek nem csak akkor válnak hasznodra, ha éppen  nincs pasid, éppen ellenkezőleg! Ha van, akkor is jól jöhet egy kis változatosság orális szex, vagy éppen a kettő egy ellen közösüléses akció közepette.

Alapvető különbség a

vibrátor

és a műfarok között, hogy míg az előző általában kevésbé hasonlít egy igazi hímvesszőre és rezgő, vibráló mozgásával nyújt gyönyört, addig a műfarok sokkal élethűbb és azt - az eredetinek megfelelően -, mélyhüvelyi akciókban alkalmazzák. A változatok száma végtelen, érdemes először a vibrátor anyagát és méretét kiválasztani, mert a szín, forma sokkal kevésbé jelentős, mint a tartósság, jó tisztíthatóság és a kellemes méret. Nem mindegy ugyanis, hogy megdugni szeretnéd magad (vagy partnered) vele, vagy vibrálással, inkább kívülről a szeméremajkait, csiklóját kényeztetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetnejobbis.blog.hu/api/trackback/id/tr40705521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása