okt
9

Vibracondom

| Szerző: ivett36 | 5:53 pm

Akár szereted az kotont, akár nem, használata mindenképpen jó ötlet! Az új technológiáknak és a vékonyabb, érzékenyebb óvszereknek köszönhetően alig veszed észre, hogy rajtad van, inkább próbáld kis és szokd meg, mintsem élből utasítsd el oktalanul azt. Az óvszerek még egy kis különlegességet is hozhatnak a szexuális életedbe, hiszen egészen már érzés úgy elélvezni, hogy a makkodon mindvégig hátrahúzva tartod a fitymád. Az sem elhanyagolandó tény, hogy ez a leheletnyi védelem nagyon sok, kellemetlen gondtól menthet meg!

Már régen feltalálták - de sajnos, nem olyan régóta, mint kellett volna! Úgy tűnik, először az ősi Egyiptomban használták. A legelső európai nyomokat pedig a franciaországi barlangrajzok bizonyítják. Néhány történész szerint a rómaiak a legyőzött harcosok izomzatából, vagy disznóbélből készítettek óvszert.

Ez azért ne szegje a kedved, hiszen az óvszerek - optimális esetben - mostanában már lényeges tartozékai a mindennapi életnek: megvédenek a szexuális úton terjedő betegségektől és a nem kívánatos terhességtől, mi több, még a szexuális élményt is fokozhatják!

Ha vibráló péniszgyűrűt is használsz, akkor azt a gumira helyezd fel. A vibráló péniszgyűrű - az egyéb jótékony hatásain kívül -, segít az óvszert is a helyén tartani. Ez lényeges, hiszen a guminak az egész szexuális aktus alatt végig a helyén kell maradnia. Ha elélveztél, ügyelj arra, hogy addig távolítsd el a péniszed a hüvelyből, amíg még merev. Péniszgyűrű alkalmazásánál, kicsit több időd marad orgazmus után a hüvelyben időzni, de ekkor is légy óvatos! Fogd a gumit a hímvessződ tövénél, nehogy lecsússzon és bent maradjon a hüvelyben.

Ne használd az óvszert többször és ne dobd a WC-be! A legjobb megoldás ha egy papír zsebkendőbe, vagy egy csokipapírba csomagolod, akkor senkinek sem fog szemet szúrni a szemetesben.

Az óvszerek gazdag választékban, formában és méretben kaphatók. Különleges alkalmakra használhatsz különleges gumikat.

 

A vibráló gyűrű alkalmazása kondommal:

 

A kondom alkalmazáza I  A kondom alkalmazáza II  A kondom alkalmazáza III  A kondom alkalmazáza IV  A kondom alkalmazáza V

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetnejobbis.blog.hu/api/trackback/id/tr25705538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása