okt
9

Vibráló Gyűrűk

| Szerző: ivett36 | 5:45 pm

 

A kitágítható, nyúlós szilikon péniszgyűrűk - amik a farkad tővére valók és nem fogják közre a heréidet -, legkönnyebben a félig merev hímvessződre helyezhetők fel. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy túl kicsi lesz, meglepően sokat képesek tágulni és igen eltérő méretű péniszen  is alkalmazhatók. Az oldalunkon kínált péniszgyűrűkön van egy kis vibrátor, melynek célja a csikló ingerlése, illetve a saját izgalmi állapotod növelése. Használhatod szeretkezés közben, de arra is tökéletesen alkalmas, hogy extra stimulációval dobd fel a maszturbációdat, extra kényeztetésben részesítsd kedvesed orális szex, vagy kézimunkázás közben.

Tévhit, hogy a vibráló péniszgyűrűt csak a hímvesszőn érdemes használni! Ujjaidra húzva, kellemesen masszírozhatod orális szex közben a kedvesed csiklóját, szeméremajkait, vagy éppen a barátod makkját felláció közben.

Mit kezdj vele, ha egyedül vagy? Kezdd el a szokásos kézimunkát, meglátod, péniszed hamar reagál e kedves gesztusodra! Először is, valószínűleg életed legintenzívebb merevedését fogod átélni. Ne felejtsd el megörökíteni egy fényképpel, mert a péniszgyűrűk vagányul néznek ki és minden péniszt kinézetét feldobják.

Néhány fickó annyira beindul attól, hogy rajta van egy péniszgyűrű, hogy szinte azonnal ellövi spermáját, míg más számára meghosszabbítja a merevedést és késlelteti az ejakulációt. A látvány is önmagáért beszél, szerszámod duzzadtabb, eresebb lesz, ez nem csak neked, hanem valószínűleg a partnerednek is tetszik majd.

Szex közben, amikor a péniszed behatol a kedvenc punciba, a vibráló péniszgyűrű pont a kedvesed csiklójához fog érni, és így számodra és a partnered számára is új szexuális élményeket fog okozni.

Használhatod a vibráló péniszgyűrűt orális szex közben, amikor a nyelved a csikló egyik feléhez, a vibrogyűrűt pedig a másik oldalához nyomod. Rezegtesd meg egy picit a puncit!

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetnejobbis.blog.hu/api/trackback/id/tr10705522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása