máj
12

Vágyfokozók...

| Szerző: ivett36 | 8:25 am
Az utóbbi időben azt tapasztaltam,hogy egyre jobban érdeklődnek a férfiak a vágyfokozók,szexuális serkentők iránt,aminek természetesen "örülök",mert ez bizonyítja,hogy termékeinkkel meg vannak elégedve,és azoknak az árával is.Sokszor jelzik a vevők hogy ismerősöktől hallottak a vágykeltők bármelyikéről,és úgy gondolják nekik sem árt ha  "egy kicsit bűnbe esnek",és ezzel a módszerrel tetszik  szebbé,hosszabbá  a szexuális együttlétüket párjukkal.-Igen,sajnos  az  a  tapasztalat  hogy  az  emberek  stresszesek,rengeteget  dolgoznak,kimerültek,s a szexre ugyanúgy szükségük van,hogy a frusztráltságot időben elkerüljék,ami bizony komoly szervi problémákhoz vezethet.
A Nőknél ez már másképpen működik..Nem igen folyamodnak ahhoz hogy a szexuális életük jobbá tételéhez bármilyen vágykeltőt használjanak,sajnos sok esetben,inkább maradnak az "Önmegtartóztatásnál"ami egy idő után teljesen kiöli a nőből a szex iránti vágyat..
Minden nőnek csak azt tudom mondani,ahogyan a férfiaknak úgy nekünk nőknek is szükség van a szexre,hogy úgymond"kieresszük a gőzt"-s párunknak is örömet okozzunk,s nem utolsó sorban magunknak is..nem feltétlen kötelező azonnal vágykeltőt igénybe venni,de az biztos hogy attól hamarabb el lehet lazulni,kikapcsol az agy,-stresszoldó,semmilyen külső zavaró tényező(a tv hangja,a szomszéd kiabálása,stb..)s arra az egy bizonyos dologra tudunk koncentrálni:a szexre,s attól Nőnek érezzük magunkat,ismét csúcson vagyunk.Érdemes időt szánni rá,mert a szervezetünknek szüksége van a szexuális együttlétekre.
2008.05.12.08.44.
Cameron

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetnejobbis.blog.hu/api/trackback/id/tr66464575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása